Gouden Samenwerking

Gouden Dagen Nederland is het goede doel voor ouderen in Nederland. Want juist ouderen hebben te maken met verliezen die onomkeerbaar zijn. Als je niet meer mobiel bent, je gezondheid slechter wordt en/of veel mensen om je heen hebt verloren, worden mooie momenten zeldzaam. Aandacht is het sleutelwoord in onze aanpak… zodat ouderen zich gezien en gehoord voelen.

Door ons nationale netwerk van Gouden Dagen deelnemers – lokaal gevestigde zorg- en/of welzijninstellingen – bereiken wij ouderen die het écht nodig hebben. We brengen mensen en middelen bij elkaar om hen positief en structureel te helpen. Vrijwilligers, donateurs, sponsoren, lokale organisaties, maar ook het bedrijfsleven speelt een belangrijke rol. Want of het nu om tijd, geld, producten, helpende handen of communicatie gaat… alles helpt!

Gouden Dagen is een nationaal netwerk, met lokale inbedding. Ons aanbod komt tot stand door een verscheidenheid aan (lokale) partners. Ook het bedrijfsleven speelt een belangrijke rol.

U kunt samenwerken met Gouden Dagen door:

  • de inzet van middelen: geld, eigen producten, communicatiekanalen of bijvoorbeeld een locatie of vervoersmiddel. Samenwerking is zowel lokaal als nationaal en zowel eenmalig als structureel mogelijk.
  • vrijwilliger voor een dag…het ándere bedrijfsuitje. U investeert tijd én helpende handen en dat is vaak genoeg om ouderen een mooi moment te geven. Neem ze mee op pad, nodig ze uit of kom langs op locatie. De ultieme mogelijkheid om een persoonlijke of een groepswens in vervulling te laten gaan.
  • doneer als bedrijf. Aandacht kost niets… een leuk evenement, een bijzondere activiteit, afgelegde kilometers of een hapje en een drankje wél. Daarom is ook financiële steun meer dan welkom. Met uw steun kunnen we meer ouderen mooie momenten geven… in de vestigingsplaats of het werkgebied van uw bedrijf. Bijkomend voordeel: giften zijn in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.
Gouden Dagen zorgt ervoor dat mensen blijvend kunnen deelnemen aan activiteiten die speciaal voor hen zijn ontwikkeld en waar ze nog lang van nagenieten..

 

Wil u ook inzetten op het welzijn van ouderen? Laat het ons weten of neem contact met ons op voor een Gouden Brainstormsessie.

‘Gouden Dagen biedt onvergetelijke én sociale momenten 
waar ouderen nog lang van nagenieten.’

Gouden Activiteit

U heeft een concreet welzijnsaanbod voor ouderen én met ons nationale netwerk van Gouden Dagen deelnemers – lokaal gevestigde zorg- en/of welzijninstellingen – bereiken wij ouderen die het écht nodig hebben.

Gouden Dagen heeft groot bereik door de samenwerking met zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland. Wij willen dit netwerk openstellen om mooi en goed aanbod dichter bij ouderen te krijgen.

Wij stellen ons netwerk graag open voor organisaties die op hun eigen (karakteristieke) manier van betekenis zijn voor onze doelgroep.

Het Gouden Dagen aanbod is gebaseerd op vier welzijnspijlers: Gouden Koffie, Gouden Wensen, Gouden Cultuur en Gouden Natuur. Het onderscheid in aanbod is van belang. Niet alleen om aan te sluiten op de behoefte van ouderen, maar ook om partners zoals u op eigen expertise in te kunnen zetten.

Heeft uw organisatie een mooi aanbod dat door ouderen echt gewaardeerd wordt? Laat het ons weten!

Bekijk het huidige Gouden Dagen activiteitenaanbod op deze pagina.