Betrokken en zichtbaar

Gouden Dagen zet zich actief in voor ouderen en is maatschappelijk betrokken met diverse projecten tegen eenzaamheid en het vergroten van de mobiliteit. Want op latere leeftijd zijn simpele handelingen niet meer zo vanzelfsprekend.

Professioneel en actief

Om daadwerkelijk verschil te kunnen maken voor ouderen is naast een visie ook een goed netwerk van belang. Gouden Dagen werkt intensief samen met zorginstellingen, partners en vrijwilligers om een groter bereik te kunnen realiseren.

Innovatief en creatief

Veranderingen die het dagelijkse leven van ouderen positief beïnvloeden zijn lang niet altijd complex, maar vergen geduld, inlevingsvermogen en oplossingsgericht denken. Daarin is Gouden Dagen grensverleggend.

Goud en vermaak

Ouderen hechten veel waarde aan aandacht en vermaak, maar willen niet betutteld worden. Het activiteiten aanbod van Gouden Dagen is daarom heel divers, geheel op de wensen afgestemd en landelijk herkenbaar aan de Gouden label.

CONTACT ONS

Stichting Gouden Dagen zet zich actief in voor kwetsbare ouderen in de samenleving. De mooie activiteiten en samenwerkingen maken veel verschil, maar het kan natuurlijk altijd beter. Nu en in de toekomst. Blijf daarom niet hangen met een idee of vraag. Deel het met ons en wie weet kunnen wij onze krachten bundelen!

 

BEZOEK ONS

Gouden Dagen
Soestdijkseweg Zuid 217
3721 AD Bilthoven

BEREIK ONS

T: 030 633 14 98
E: info@goudendagen.nl

KvK: 34353897
BTW: NL821112430B01
IBAN: NL 67 RABO 0149 0978 40

Waarom wachten?!

… Stuur ons alvast een berichtje

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GOUDEN DAGEN SOCIAL POSTS

SPOT, DEEL EN VOLG

1 dag geleden

Gouden Dagen

Veiligheid én aandachtDe afgelopen tijd hebben we samen ontzettend hard gewerkt om de leefwereld van onze cliënten zo veilig mogelijk te houden én om hen toch gelukkig oud te laten zijn in deze coronatijd.

Iedereen binnen Vitalis heeft hier op zijn eigen manier een bijdrage aan geleverd. Daarom ontvangen vrijwel álle medewerkers van Vitalis die hebben gewerkt in de periode van 1 maart tot 1 september 2020 de eenmalige Zorgbonus van de overheid t.w.v. 1.000 euro netto.

Met heel veel trots, dankbaarheid en waardering kijken wij terug op wat we tot nu toe samen hebben betekend voor onze cliënten én voor elkaar. Dat sterkt ons voor de komende periode, waarin het coronavirus weer meer aanwezig is. Wij houden samen vol, wij houden aandacht voor elkaar.

#samensterktegencorona #welverdiend #toppers
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

Gouden Dagen

Handig! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

Gouden Dagen

Herfststukjes maken! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

Gouden Dagen

Mooi'Je bent nog mooier dan op televisie.' Zo wordt chef-kok Sharon van het NPO-programma BinnensteBuiten verwelkomd door onze bewoners van Vitalis Vonderhof. Samen met bewoners bezoekt zij de moestuin van de locatie én koken ze een lekkere maaltijd. Uitzending gemist? Bekijk de video: binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/passie-voor-eten/video/stadsverpleeghuis-eindhoven

#trots #dekunstvangelukkigoudzijn
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

Gouden Dagen

De Online Vriendschapscursus, speciaal voor 50-plussers die meer uit hun vriendschappen willen halen! In samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam heeft Stichting Gouden Dagen de Online Vriendschapscursus ontwikkelt. De cursus start op 1 november.

Meer informatie: goudendagen.nl/online-vriendschapscursus/

Inschrijven: vuass.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eRRQvzrf39tx48d
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 dagen geleden

Gouden Dagen

Hoe is het om Gouden Club te zijn? Bernard Lekkerkerker van Buurthuis de Meerpaal Ede vertelt:

goudendagen.nl/meedoen/sfeerverslagen/bernard-lekkerkerker/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

STEUN GOUDEN DAGEN SOCIAL POSTS

HELP HET LEVEN VAN KWETSBARE OUDEREN LEUK TE MAKEN

MELD JE AAN ALS

Vrijwilliger

MAAK EEN GOUDEN

Donatie