Gouden Koffieconcerten on tour

Laat de ouderen heerlijk genieten van een kopje koffie tijdens een intiem concert op een mooie locatie of juist iets dichter bij huis. Klinkt het als muziek in de oren? Meld dan snel aan voor één van de vele concerten!

De enthousiaste pianist Wouter Harbers is in Zeist en omstreken een waar fenomeen en verwent zijn plaatsgenoten met muzikale ochtenden vol romantische pianomuziek. Zijn passie voor muziek en zijn missie om pianomuziek voor iedereen toegankelijk te maken, hebben in samenwerking met Stichting Gouden Dagen geleid tot een nieuwe serie gratis koffieconcerten. Gedurende deze optredens wordt het publiek meegenomen op een reis van romantische klanken, waarbij poëzie, klassieke stukken en eigentijdse muziek samen smelten. Een unieke beleving die nog lang laat nagenieten!

In september start Wouter Harbers zijn tour door Nederland en hoopt middels zijn muziek ouderen met elkaar te kunnen verbinden. Naast de geplande concerten, bestaat ook de mogelijkheid dit spektakel in eigen huis te halen. Zodat de pianoklanken echt iedereen bereiken.

Kijk hier voor het volledige concert overzicht. Neem voor aanvullende vragen contact op met Gouden Dagen via: info@goudendagen.nl