Activiteiten voor ouderen

Los van de Gouden Dagen – activiteiten is er nog ander aanbod om de ouderen in uw (zorg)instelling een leuke dag te bezorgen. Als deelnemer van Gouden Dagen kunnen we u dit soms met korting of zelfs helemaal gratis aanbieden.

Comedian Steven Kazàn

Een entertainer met een Gouden randje!
Speciaal ‘voor de jeugd van vroeger’ heeft Steven Kazàn een unieke show gecreëerd. De sympathieke comedian brengt een dynamische mix van humoristische acts, publieksinteractie en onverwachte magische verrassingen.

Steven’s energieke optreden is een absolute feel-good ervaring die niet snel vergeten zal worden!
Bekijk de website van de familie Kazàn voor zowel de show van Hans en Steven Kazan, als de show van alleen Steven Kazan.

Diva Dichtbij

De Diva’s van Diva Dichtbij treden op voor mensen die afhankelijk zijn van langdurige zorg en niet meer zelf naar het theater kunnen. Dat doen we met kleinschalige muziekoptredens binnen diverse zorginstellingen. Met professionele zang en oprechte aandacht leggen wij contact van mens tot mens zodat de algemene onrust afneemt en dat mensen ervaren dat zij meer zijn dan hun ziekte.
Bekijk de website van Diva Dichtbij voor meer informatie.

Het Danspaleis

‘Een ouderwets gezellige disco op locatie’. Het Danspaleis is een gezellige disco voor ouderen, helemaal in de stijl van de jaren ’40 en ’50.

Het Danspaleis is een twee uur durende activiteit. Het Danspaleis komt naar de locatie met een decor, een rijdend discomeubel met PlatenDraaier én diverse gastheren en -vrouwen die er helemaal op gericht zijn om iedereen op een prettige manier de dansvloer op te krijgen. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de de website van Het Danspaleis.