Gouden Club

Op de Gouden Club locaties – verspreid over Nederland – wordt allerlei moois voor ouderen ontwikkeld en georganiseerd. Er wordt niet alleen koffie geschonken, ook worden wensen geïnventariseerd en wordt nagedacht over de interesses van ouderen… Een fijn leven hebben, kan immers alleen maar als je dingen kan doen die je leuk vindt! En iemand die geniet van theater houdt misschien helemaal niet van wandelen. We werken met pijlers:

 

photo-placeholder-4

Gouden Koffie

De kosten van een kopje koffie? Een paar euro. De waarde van samen koffie drinken? Onbetaalbaar als het niet meer vanzelfsprekend is! Met Gouden Koffie brengen we mensen bij elkaar. We organiseren Gouden Koffiemomenten waarin geluisterd en gepraat wordt… waar ouderen structureel gebruik van kunnen maken. Drinkt u een kopje mee? Of maak jij een kopje koffie mogelijk?

Lees meer

photo-placeholder-4

Gouden Wensen

Nog één keer terug naar het huis of de plaats waar u bent opgegroeid, naar het café waar u uw overleden partner voor het eerst hebt gezien, of ervaren hoe het is om te vliegen in een luchtballon? Met Gouden Wensen gaan eenvoudige, bijzondere, maar vaak ook betekenisvolle wensen in vervulling. Voor sommige ouderen zelfs een laatste wens. Heeft u of weet jij over een wens die nog niet is vervuld?

Lees meer

photo-placeholder-4

Gouden Maaltijden

Eten doen we allemaal, we hebben het immers allemaal nodig. Maar juist samen eten verbindt! Met Gouden Maaltijden brengen we mensen bij elkaar. Bij Gouden Maaltijden wordt er samen gekookt en/of samen gegeten. Eet u mee? Of maak jij een Gouden Maaltijd mogelijk?

Lees meer

photo-placeholder-4

Gouden Cultuur

Een oud jazzconcert bezoeken of zelf nog één keer op het podium staan? Gouden Cultuur is bedoeld voor ouderen die zelf aan de slag willen met muziek, kunst of cultuur. Maar ook voor ouderen die genieten van het werk en/of optreden van anderen. Cultuur brengt mensen met een gedeelde interesse dichter bij elkaar. Bent u op zoek naar een cultureel aanbod dat bij u past?

Lees meer

photo-placeholder-4

Gouden Natuur

Voor veel ouderen is natuurbeleving niet meer zo vanzelfsprekend. Natuur en buitenzijn is echter goed voor een mens. De geur en/of kleur van planten en bloemen is fijn, het beleven van seizoenen is mooi en buitenzijn nodigt uit tot beweging en tot een praatje. Met Gouden Natuur willen we ouderen met ‘groene vingers’ gelukkig maken. Roept de natuur u ook?

Lees meer